Kontakt os på
47 31 56 01

RUSTBESKYTTELSE

Undgå bilens fjende nr. 1. Rust er en ond cirkel, som du kan komme udenom når du lader din bil rustbeskytte hos Frederikssund Anti-Rust. Din bil får en særdeles effektiv behandling af både bund og hulrum.
 
Som kunde hos Frederikssund Anti-Rust får du gratis vejledning i hvordan du bedst og billigst bevarer og vedligeholde din bil. Her er eksempler på hvad vi gør, for at du kan bevare din bil i mange år.
Ruster nye biler ikke?  
Det er en udbredt misforståelse, at kvaliteten i nye biler er så høj, at rustbeskyttelse ikke længere er nødvendig. Bilfabrikkerne bruger langt mindre rustbeskyttelse end der er nødvendigt under dække af at bilen er galvaniseret. Galvaniseringen er ikke nok til at stoppe begyndelsen af rust.FDM anbefaler kraftigt danske bilejere at rustbeskytte deres biler.
 
Ruster biler kun om vinteren?
Salt er naturligvis en alvorlig fjende for vore biler. Men på grund af vort fugtige klima i forårs- og efterårsmånederne opstår de fleste rustskader i hulrummene på grund af kondensvand. Din bil ruster eller angribes derfor i 9 af årets 12 måneder.

Hvornår skal jeg rustbehandle?
Mange tror en rustbehandling er mest effektiv umiddelbart inden vinteren sætter ind, men det er en udbredt misforståelse. Effektiv rustbeskyttelse foretages hele året. Frederikssund Anti-Rust råder over supermoderne tørrefaciliteter, men ønsker du den optimale rustbeskyttelse skal du kontakte os i de varme måneder. Solen og varmen får rustbeskyttelsen til at krybe (penetrere) ind i sammensvejsninger, kantombukninger m.m. Det er de steder rustangrebet normalt starter. Det er om foråret, at du får den optimale rustbe-skyttelse af din bil.
 
Mere om vores anti-rust undervognsbehandling »

KONTAKT OS


Kontakt Frederikssund Anti-rust for en snak, et råd eller et uforpligtende tilbud.

- på telefon: 47 31 56 01

eller via vores kontaktside her »

Mads Christiansen

NANO BEHANDLING

KUN KR. 325.- med moms
 
 
Frederikssund Anti-Rust ApS | Holmensvej 15 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47315601