Kontakt os på
47 31 56 01

Har du købt ny eller brugt bil?

Hvornår du skal begynde at rustbeskytte sin bil?

Er det en ny bil, som man vil beholde i mange år, bør man starte allerede ved leveringen fra forhandleren. Det giver både den mest effektive beskyttelse på langt sigt, samt det billigste behandlingsforløb.
 

Gratis behandlingsforslag

Hvis du lige har købt din "brugte" bil kan du få et gratis behandlingsforslag som fortæller dig i hvilken stand din bil er i med hensyn til rustbeskyttelse. På den måde sikrer du dig overblik over hvordan du forlænger bilens levetid.
 

Gode råd om rustbeskyttelse

Sørg for at rustbeskytte din bil fra start - allerhelst i de første måneder af bilens levetid. Det er bedre at forebygge rust end at stoppe begyndende rust. Alle biler kan tåle at blive rustbeskyttet.
 
Rustbeskyttelse kan foretages året rundt, hvis behandleren følger vejledningerne.

FDM og Teknologisk Institut anbefaler, at forbrugeren får bilen rustbeskyttet et sted, der er tilsluttet en uafhængig kontrolordning.

Rustbeskyttelse er en god investering, hvis man påtænker at beholde bilen i længere tid og kan ud over et sundere karrosseri medføre længere levetid på mekaniske komponenter som f.eks. bremserør og bærearme.

Biler, der er galvaniserede, skal også rustbeskyttes for at undgå rustangreb.

Bilerne er ikke fremstillet til 17-18 år i det fugtige, danske klima med skiftende temperaturer og kondens. Jo billigere bilen er, desto større er tendensen til, at bilfabrikken har sparet på rustbeskyttelsen. Selv på de fra producentens side bedst beskyttede biler, vil der være dele af bilen, der ikke er beskyttet.

Biler ruster hele året, fordi der er fugt og kondens. Salt bidrager til cirka 25 % af rusten.
 

Kontrol af Teknologisk Institut

Dinitrol behandlingen kontroleres løbende af teknologisk institut hvilket er din garanti for veludført behandling med materialer som overholder reglerne indenfor miljø

Mere om miljø »

KONTAKT OS


Kontakt Frederikssund Anti-rust for en snak, et råd eller et uforpligtende tilbud.

- på telefon: 47 31 56 01

eller via vores kontaktside her »

Mads Christiansen

NANO BEHANDLING

KUN KR. 325.- med moms
 
 
Frederikssund Anti-Rust ApS | Holmensvej 15 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47315601